Indretning med HAY – det største mærke i 2014

HAY har i løbet af få år, fået utrolig stor succes i Danmark og eksperter spår at successen forsætter, i mange år frem. HAY forstår nemlig at kreere stilfulde og simple ting til boligen, der har fundet vej til mange danskeres hjerter. I et moderne dansk hjem er det næsten umuligt ikke at støde ind i et af HAY’s mange fantastiske designs, om det så er de populære Kaleido fade, eller måske det lille fikse DLM bord – ja mulighederne er mange.

2

HAY’s mange succesfulde produkter

Et af HAY’s helt store succeser har været det fikse bakkebord. Bakkebordet kan fås i flere farver og størrelser hvilket gør det anvendeligt til et væld af formål. Om det er et nyt sidebord til sofagruppen du er på udkig efter, et sengebord eller måske noget helt tredje, er bakkebordet fra HAY ideelt – hvilket en bred skare af den danske befolkning også har bemærket. Læs mere om det flotte og funktionelle bakkebord fra HAY lige her.

Et andet af deres produkter der er værd at have med her, er deres flotte sengetæpper. Der findes et hav af flotte sengetæpper på det danske marked, men netop sengetæpperne fra HAY har fundet frem til danskernes soveværelser. Sengetæpperne kan fås i mange flotte farver, og er vendbare alt efter hvilken nuance af farven man foretrækker. De findes i to mønstre og er begge af 100 % bomuld. Find mere information om de smukke sengetæpper lige her.

Foruden de store bestsellere fra HAY, som er i et prisleje der er tilgængelig for den gængse dansker, har de ligeledes også formået at producerer unikker og spektakulære kreationer f.eks. indenfor møbel kategorien. Her i blandt kan blandt andet nævnes deres puf. Puffen er fremstillet i ægte sari-stof, og hver evig eneste puf i sit helt eget mønster. Stoffet til puffen bliver nemlig håndsyet og man begynder ikke den proces før puffen bliver bestilt af en kunde. Dette medfører selvfølgelig en lidt længere leverings tid end normalt, men så ender man også med at få en helt unik puf. Læs meget mere om den flotte og helt usædvanlige HAY puf lige her.

Som nævnt i starten spår eksperter, at HAY’s succes vil vare ved i mange år fremover. Dette ville mange af forbrugende sikkert nikke anderkendende til, for HAY formår nemlig at blive ved med at ’skyde’ det ene flotte design ud efter det andet – som danskerne simpelthen ikke kan undvære i deres hjem. Foruden stor succes i Danmark, er HAY også så småt begyndt at brede deres vinger til det internationale marked. Og med meget succesrige butikker i bl.a. Tyskland, Belgien og Kina går der ikke længe før HAY’s smukke sortiment er at finde på verdensplan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *