Cool indretning af frisørsalon

Det er vigtigt, at kunderne er tilfredse og har lyst at komme igen i salonen. Her har indretningen faktisk en stor betydning. Her kan det somme tider være et tema i indretningen, som tiltrækker kunden til at vælge netop din frisørsalon igen. Jeg har derfor fundet to bud på temaer, som man kan indrette sin salon efter:

Salon med en luksuriøs fransk stil

Her gælder det om at få kunden til at føle, at man er trådt ind i salonen fra fortiden, hvor man er i et omklædningsrum for en berømt primadonna. Der skal være plyspolstrede stole med fine detaljer på stolens ben. Ikke bare kedelige stoleben, som vi kender dem. Nej fine buede ben – og ligeledes skal spejlet ikke bare være klassisk firkantet. Det må gerne være ovalt, så det passer til resten af indretningen. Pink og lilla er to perfekte farver i denne stil, som gerne må ses som et gennemgående farvetema i indretningen.

Artikel 3

Den moderne futuristiske stil

Det er en stil som bliver mere og mere moderne, fordi der hele tiden kommer nye teknologiske opfindelser, som er karakteristisk ved stilen. Salonen skal give kunden en ide om, hvordan det er at komme ind i en fremtidsfrisørsalon. Det karakteristiske for denne stil er skarpe former og kanter, så derfor skal der indrettes med enkle buede futuristiske salonstole med store firkantede spejle foran. Farvetemaet må gerne være hvid og sort som basis, mens der resten af farverne i indretningen gerne må være stærke farver som neon blå og rød. For at afslutte stilen med manér på den futuristiske måde, så vil det nyeste teknologi til stylingen være den bedste finish for temaet.

Artiklen er udarbejdet i samarbejde med Bapoon – din frisør online.

Kilder:

http://www.houzz.com/french-country-style-decorating

http://boligcious.dk/2013/01/31/futuristisk-design-mobler-til-en-ny-tid/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *