Dansk kontorbord inspireret af Apples design

Et bord i et helt enkelt og stilrent design, uden overflødige detaljer og fri for ledninger der roder rundt.
Lyder det som enhver kontormedarbejders drøm?

Du behøver ikke længere kun at drømme om der.

Bordet findes allerede, det er designet med øje for funktionalitet og æstetik.

Holmris har designet et hæve sænke bord, hvor der er taget højde for det hele.

holmris-4milk-hvid-hoejglans-hvid-soejle

Du finder bordet hos Holmris.

I stedet for at ledningerne til computer og skærm er trukket hen over bordpladen eller hænger i store bundter under bordet, har Holmris tænkt længere og gjort arbejdsdagen mere praktisk for bordet brugere.

Ledningerne ligger plant med bordpladen i en kabelbakke. Dermed slipper man for ledninger der roder rundt.

Kablerne trækkes i stedet op igennem huller i bordpladen.

Enkelt design

Bordet har et helt enkelt design, som du kender det fra Apples produkter.

Det minimalistiske udtryk passer perfekt ind på de fleste kontorer, hvor der er brug for orden, hvilket er en hjælp til at holde fokus på de forskellige arbejdsopgaver.

Forskelligt ekstra udstyr kan købes til bordet, hvilket gør det muligt for dig, at have de funktioner du har har brug for på dit kontor.

I bordet er der “gemte” rum, små kasser gemt i bordpladen, hvor du kan opbevarer post-its, din mobiltelefon eller kuglepenne.

Låget på kasserne ligger plant med bordpladen, dermed forstyrres du ikke af kasserne, de roder ikke på bordet og det er stadig nemt at rengøre.

bord

Bordet er en perfekt løsning på et kontor, hvor der er brug for et stort bord, men hvor der stadig er behov for, at der er opryddet og pænt.

Læs mere om det enkel design hos bolig journalen.

Godt for helbredet og produktiviteten

Flere undersøgelser peger på vigtigheden af, at ændre arbejdsstilling i løbet af dagen.
8 timers arbejde ved en computerskærm kan være skadelig for helbredet.

Er dit vigtigste arbejdsredskab din computer, så er det vigtigt, at finde metoder til at ændre arbejdsstilling i løbet af dagen.

At sidde sammenbøjet på en kontorstol en hel dag med ansigtet tæt på skærmen, er bestemt ikke en holdbar stilling i længden.

For at undgå arbejdsskader, her vil der ofte være tale overbelastede skuldre og håndled samt hovedpine, er det vigtigt at kontorstolen og computerskærmen er indstillet korrekt.

Er der en arbejdsmiljørepræsentant på arbejdspladsen, vil vedkommende kunne hjælpe med dette. Ellers findes der forskellige guides på nettet til, hvordan de forskellige møbler skal indstilles.

Alene det at have et hæve sænke bord har ikke en værdi, hvis du glemmer at gøre brug af dets funktioner.
Har du problemer med at huske at hæve bordet, kan du indarbejde faste rutiner i løbet af dagen, der kan hjælpe dig.

 

Hæv bordet hver dag før du går hjem fra arbejde. Når du møder ind næste morgen er dit bord hævet, og du kan starte dagen med at stå op.

baase
I løbet af formiddagen vil du sandsynligvis sænke bordet igen, for at sidde ned et par timer. Når du går til frokost, skal du igen hæve bordet. Derved kan du bruge den første time efter din frokost på, at arbejde stående.

Tal evt med dine kollegaer om, om I skal gøre forsøget sammen. Det er ofte lettere at få det gjort, hvis man er fælles om det.

Ud over at passe på dit helbred, så viser studier også at din produktivitet øges, hvis du står op og arbejder. Kroppen aktiveres og blodet bliver dermed pumpet rundt.

Stå rigtigt

Ikke nok med at du skal sidde rigtigt på din kontorstol, du skal også være opmærksom på, at stå rigtigt ved dit bord.

Fald ikke sammen eller svaj i ryggen, i stedet skal du have fokus på at holde ryggen rank.
Vægten skal du fordele lige på dine ben, stå derfor ikke med benene over kryds.

Efter at have stået op i længere tid er det fristene, at læne sig ind over bordet og dermed lade armene holde lidt af vægten.
Det er ikke en holdbarløsning, dine skuldre skal være afslappede og den øverste del af dine arme skal hænge ned langs siden på kroppen, når du arbejder stående.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *