Design & gør din bolig personlig med brugskunst

Vi lever i en moderne tid hvor vi ønsker at fortælle folk mere om hvem vi er, i form af de signaler vi vælger at sende i hverdagen. Du gør det når du motionerer, klæder dig på, spiser og drikker, osv.

I hjemmet ønsker vi også at fortælle mere om hvem vi er, og det gør vi ved hjælp af den måde vi indretter og designer vores bolig på. Brugskunst er en måde hvor på man kan fortælle mere om en selv, og signalere at man er med på den nyeste mode og trend.
Brugskunst

Hvad er brugskunst?

Hvis man analyserer ordet ”brugskunst” en smule, giver ordet rent faktisk hurtig mening.

”brugs” antyder at det er en genstand som skal kunne bruges og anvendes til noget. Ordet ”kunst” kender vi selvfølgelig, og det referer til noget der er smukt og smart – og som kan være med til at gøre ens bolig unik og anderledes.

Sammen er der altså tale om en kunst genstand som skal kunne bruges i hverdagen, og ikke altså ikke blot en genstand som skal stå til pynt. Dette er hvorfor brugskunst er blevet så populært, da det giver en form for kant og balance i hjemmet.

Eksempler på brugskunst

Nu tænker du måske på hvilke genstande dette kunne være, og jeg vil da lige give et par eksempler på brugskunst i hjemmet.

  • Smart kurv til håndklæder på toilettet
  • Lysestagen på bordet
  • Designer lampen som er unik
  • Den specielle vase
  • Knagerækken i køkkenet som er speciel og unik designet
  • Magasinholder til dine ”smarte” mode magasiner i stuen
  • Osv..

Skil dig ud, og gør dit hjem mere personligt med brugskunst

Brugskunst kan bruges til at gøre hjemmet mere personligt, uanset om du er gammel eller ung. Rent faktisk elsker mange unge (især piger) at indrette mere modent og smart ved hjælp af brugskunst genstande.

De brugskunst genstande du vælger at bruge, kan signalere alt fra moderne til minder du har haft igennem livet. Det kunne fx være en unik vase du har købt på en ferie i Asien, eller en anden unik ting fra ferien.

Der er næsten ingen grænser for hvordan du kan indrette rummene i din bolig med disse kunstgenstande, men det er dog vigtigt at man ikke bare køber en masse brugskunst for at fylde boligen ud, men tænker sig lidt om og tænker kreativt, så det matcher resten af din indretnings stil i boligen.

Men hvis du formår at sammensætte det hele så det går op i en højere enhed, så vil du med sikkerhed også føle dig godt tilpas i dit hjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *