Hyggelig færgetur i Danmark

Danmark er efterhånden blevet godt forbundet med broer, både indenrigs- men også til vores nabolande Sverige og i 2018 også Tyskland.
Men der var engang hvor færgen var et af de vigtigste transport midler vi havde, da vi ellers ikke havde mulighed for at komme fra A til B. Bevares, der findes da stadig øer som Samsø, Ærø, Fanø, mfl. Som stadig kræver at man tager færgen.

Men nu om dage, er der på færgeruter imellem fx Lolland-Falster, Bornholm, Sverige, mfl. Mulighed for at gøre brug af biler, broer og flyvemaskiner, så hvorfor er det så stadig populært at tag færgen?
Det har vi her på Clocknetwork.net sat os for at undersøge nærmere.
Gode grunde til vi vælger at tag færgen, fremfor bil og fly
På nogle afgange kan det rent faktisk være tidsbesparende at tag færgen. Hvis du fx skal fra Sydfyn til Lolland og måske videre til Tyskland, så vil du have mulighed for at skyde genvej over med færgen fra Spodsbjerg på Langeland til Tårs havn på Lolland-Falster.
Tager du på en ferieudflugt med ungerne, så vil de formentlig få en større oplevelse, end at sidde og stene i en bil dagen lang. Færgeoverfarterne har ligeledes ofte underholdning for de mindste, som de vil huske tilbage på som et godt minde for ferien, eller weekendudflugten.
Som chaufør kan det være en lang tur i bil, og hvis man skal på ferie – så er det måske ikke så fedt at komme frem og være godt og grundigt træt. Ved at tag færgen skære du noget af køretiden, og vil ankomme til destinationen frisk til at tag på udflugt, eller måske møde familie eller bekendte.
Folk der arbejder gør ofte brug af færgen, på denne måde kan de spare benzinen, og skåne bilen for slidtage,  som kan være en bekostelig affærer på sigt. Også er det heller ikke alle som har lyst til at køre en lang tur efter en lang arbejdsdag
Cyklen er populær at tag med på ferie, derfor vælger mange også at skære genvej med færgen, samtidigt med de får en ekstra oplevelse med på vejen.
Dette var hvad vi kunne frem til af grunde til at danskerne stadig vælger at tag færgen, trods de mange transport muligheder der findes anno 2013.
Hvis du selv overvejer at gøre brug af de danske færgeruter – så fandt vi frem til denne hjemmeside, hvor du kan booke din færgebillet online, hurtigt og nemt.
Denne hjemmeside: http://www.faergenshop.dk 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *