Vi kigger på design trenden omkring sofabordet

Sofabordet blev meget populær i slutningen af det 19.århundrede.

Efter lanceringen i markedet, indså folk hurtigt dens anvendelighed og snart blev sofaborde almindelige og blev set i næsten enhver stue.  Et sofabord er et bord specielt designet til at blive placeret foran en sofa. Bordet er en nyttig støtte til drikkevarer såsom kaffe og deraf kom også det engelske navn. Sofabordet bliver også brugt til bøger, magasiner og andre nødvendige forsyninger, der anvendes, mens man besætter sofaen -der findes uendelig mange designs for valg af sofaborde. Størrelsen af bordet er også meget vigtigt, når du skal designe din stueplads. Den indvendige planlægning af pladsen i dit hjem er meget vigtig for din indretning.

Det moderne sofabord

4 et sofabord

Et moderne sofabord giver et stort udtryk i dekorationen af ens stue, hvilket er blevet et vigtigt element for danskerne, som de seneste år har brugt både mere tid og penge på boligen (læs mere her). Der findes sofaborde for enhver stil, herunder rustik, moderne, klassisk, elegant, formel og luksuriøse m.m. I år er den store trend dog moderne sofaborde. Med det helt rigtige sofabord kommer sofaen altid til at se bedre ud samt fungere bedre vil de fleste indretningseksperter fortælle dig – og det er virkelig sandt. Et sofabord kan skabe den rummelighed, du mangler i din pakket stue.

Der findes som vi beskrev før, rigtige mange designs samt stilarter af sofaborde. Mange folk begår dog en betydelig fejl, idet de forsøger at kopiere det der er moderne og trendy, frem for at stole på deres egen personlige smag samt stil, når det kommer til indretning af hjemmet. Her er det bedre at bruge sit instinkt og ikke lade sig påvirke af den seneste trend.

Hvis du har børn vil vi anbefale et osmannisk sofabord. Denne type af sofabord kan være den gnist en stue har brug for, for at bryde monotonien af indretningen. Den har et rigtig fedt design og giver dit hjem noget helt specielt. Det er noget, der bryder traditionen. Osmannerne er specielt gode, hvis du har små børn i hjemmet, fordi det ikke har nogen skarpe hjørner. Den ideelle ting at gøre, hvis du tænker på at bruge en skammel som et sofabord, er at købe en overdimensioneret dekorative bakke til at placere på toppen, som giver dig en stabil overflade til at sætte en drink på – især praktisk, når du er underholdende familie / venner.

Vi kan altså konkludere at der findes enorm mange designs samt stilarter når du skal vælge et sofabord. Det vigtigste er dog at vælge et sofabord som passer til din smag i stedet for at vælge et som er på mode netop nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *